top of page

Klantcasus | Paauw Lilies Rijnsburg

Bijgewerkt op: 8 sep. 2020


December 2016 hebben wij een internetverbinding mogen opleveren bij een grote leliekwekerij in Rijnsburg. Het gebrek aan beschikbare bandbreedte in het buitengebied bleek een steeds groter probleem te worden voor de toenemende e-commerce- en clouddiensten.

We laten u graag kennismaken met Wim-Jan Paauw van Paauw Lilies te Rijnsburg.


Paauw Lilies is een moderne leliekwekerij met een totale oppervlakte van 100.000 m2. De belangrijkste productiefaciliteit van Paauw Lilies is gevestigd in Rijnsburg. Jaarlijks produceert Paauw Lilies ongeveer 10 miljoen leliestelen, waarvan het merendeel wordt geëxporteerd.


Hoe belangrijk is een snelle internetverbinding voor uw bedrijf en waarom?


Door de toenemende e-commerce en clouddiensten is een snelle internetverbinding onmisbaar.


Wat kunt u vertellen over het aanbod aan internetverbindingen bij u op locatie?


Wij proberen al jaren om de internetsnelheid op onze bedrijf omhoog te krijgen. Doordat wij in een afgelegen gebied zitten, is het aanbod van internet zeer beperkt. Het huidige koperen netwerk voldeed niet meer aan de snelheid die wij nodig hebben. Een glasvezel aansluiting is alleen op aanvraag mogelijk. Deze investering zou echt veel te hoog uitkomen, omdat wij te ver van de centrale afzitten.


Wat zijn de ervaringen met de nieuwe internetverbinding?


Fantastisch! Wij hebben gekozen voor een 50/50 Mbit aansluiting. Hiermee is onze upload snelheid met 50x toegenomen (De upload snelheid is door cloud-diensten steeds belangrijker aan het worden).


"Een zeer stabiele snelle internet verbinding, Fantastisch, mooi dat PWA deze mogelijkheid kan bieden. PWA; bedankt"

コメント


bottom of page